• Tərəvəz və meyvələri sürətlə axan suyun altında yumayın

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11 212

Tarix : 7-02-2017, 19:00

Bölmə : Məsləhətlər


Tərəvəz və meyvələrin içindəki bəzi vitaminlər suda itir. Sürətli axan su, səthdə oksigen itkisinə səbəb olaraq, yeməklərin qida dəyərini aşağı salır. Eyni şəkildə tərəvəzləri bişirərkən də qazana çox su tökməyin. Tərəvəzləri çox az suda ya da buxarda bişirin.
Tərəvəzləri böyük hissələrə ayırın: Tərəvəzləri kiçik parçalar halında bölmək və ya kəsmək ​​vitamin itkisinə səbəb olur.
Etiketlər: dəqiqə, əlavə, doğrayın, bişirin, qızdırın, limon, sonra, toyuq, ocağın, istiliyini, tavanın, qapağını, azaldın, başladıqda, qədər, qaynayana, verin, süfrəyə, Qaynamağa, bağlayaraq
BİZİ İZLƏYİN