• Yağları yandırmayın

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10 657

Tarix : 8-02-2017, 19:00

Bölmə : Məsləhətlər


Yağlar, uzun müddət yüksək istiliyə məruz qalsa, bədən üçün zərərli maddələr (sərbəst radikallar) meydana gəlir. Qidaların yüksək istilikdə qızardılaraq yeyilməsi sağlamlıq baxımından zərərlidir. Ayrıca bu yeməkləri çox qəbul etmək köklüyə səbəb olarkən, ürək-damar xəstəliklərinə tutulma riskini də artırır.
Süd qaynadılarkən şəkər əlavə etməyin. Bişirmə əsnasında əlavə şəkər ilə südün zülal itkisinə səbəb olur.
Etiketlər: əlavə, zövqə, Qızdırılmış, tavada, olmuş, urvalayın, kürəcik, Xəmirdən, parça, götürün, miqdarda, düzəldin, yağda, yığın, üzərinə, artıq, yağını, çəkmək, salfetinin, mətbəx
BİZİ İZLƏYİN