• İşinizi asanlaşdıracaq mətbəx sirrləri

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1260

Tarix : 1.12.2016, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər

Resepti göndərən : DADLI


Ətin bişdiyini yoxlamaq üçün ona çəngəl batırmayın, çünki bu zaman dəliklər açılır, ətin suyu həmin dəliklərdən çıxır və o sərtləşir.

Balıq qızardandan sonra mətbəxdə qalan qoxunu yox etmək üçün tavada bir qədər sirkə qaynadın, ya da limon qabıqlarını odun üzərində bir neçə dəqiqə saxlayın.

Qablarda balıq iyinın qalmaması üçün onları yuduğunuz suya qəhvə dənələri əlavə edin.

Pendirin kiflənməməsi üçün üzərinə kərə yağı çəkin.

Tort, keks və qurabiyyə xəmirinin daha yaxşı qabarması üçün ona bir qədər limon suyu əlavə edin.

Etiketlər: qədər, limon, əlavə, iyinın, qalmaması, balıq, saxlayın, qabıqlarını, üzərində, dəqiqə, onları, Qablarda, qəhvə, qurabiyyə, xəmirinin, yaxşı, qabarması, çəkin, üzərinə, dənələri
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica