• Ət yeməkləri bişirərkən

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6718

Tarix : 5.12.2016, 11:00

Bölmə : Məsləhətlər




Həftəsonu ən çox qarşılaşılan problem hər halda gözlənilməyən qonaqlardır. Əsasən bu zamanlar xanımlarımız tez bir zamanda yemək hazırlamaq üçün həm yeməyin dadını dəyişə biləcək həm də sağlamlığınıza mənfi təsir edə biləcək ciddi səhvlər edə bilirlər.

İlk olaraq ət yeməkləri bişirərkən donmuş ətinizin buzunun açılmasını mütləq gözləmək lazımdır. Bu həm yeməyin dadını həm də sağlamlığı korlayan bir səhvdir.

İkinci olaraq isə qazan və tavalarınızdakı səthi tamamilə doldurmalı deyilsiniz. Bu yeməklərinizin bişmə müddətini gecikdirə və tavalarınızın tez xarab olmasına səbəb ola bilər.

Etiketlər: biləcək, olaraq, yeməyin, dadını, səhvdir, İkinci, qazan, tavalarınızdakı, korlayan, bilər, mütləq, gözləmək, lazımdır, sağlamlığı, səthi, səbəb, bişmə, müddətini, gecikdirə, tavalarınızın
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN