• Tort keksini yaxşı qabartmaq üçün 3 yol

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4048

Tarix : 9.12.2016, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər


1: Yumurtaları otaq temperaturunda saxlamaq ya da çırpmazdan 15 dəqiqə əvvəl soyuducudan çıxarıb kənara qoymaq lazımdır. Əsas məsələ yumurtanın ağı ilə sarısını ayırıb hər birinin ayrı-ayrı yaxşıca çırpmaqdır. Tort üçün nəzərdə tutulan şəkər tozunu da yarıya bölüb yumurtanın ağı ilə sarısında ayrı ayrı çırpmaq lazımdır. Bu zaman onun həcmi 2 qat artmış olar. Çırpdığınız zaman yumurtanın ağına sarısının qarışmamağına diqqət etmək lazımdır çünki ağının yaxşı qabarmağına mane ola bilər.

2: Tortun quru ləvazimatlarını da yumurtanın ağı və sarısı qarışımına əlavə edib 2-3 dəfə qarışdırırıq.

3: Sobadan necə istifadə etməliyik ? 160-165 dərəcəli sobaya keksimizi yerləşdiririk,keksimizin hər tərəfinə eyni dərəcədə istilik yayılacaq. 1 saat müddətində qapağının açılmaması məsləhət görülür. Əlbəttə kontrol sizin əlinizdədir

Etiketlər: yumurtanın, lazımdır, zaman, əlavə, qarışdırırıq, Sobadan, dərəcəli, etməliyik, istifadə, qarışımına, qabarmağına, yaxşı, ağının, bilər, Tortun, sarısı, ləvazimatlarını, sobaya, yerləşdiririk, görülür
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica