• Qarpızın dadının daha şəkərli olması üçün

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1288

Tarix : 10.01.2017, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər

Resepti göndərən : DADLI


Qarpızın dadının daha şəkərli olması üçün üzərinə duz tökün.

Etiketlər: üzərinə, tökün, olması, şəkərli, dadının, Qarpızın
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica