• Vusterşır sousu haqqında

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4749

Tarix : 3.03.2017, 09:00

Bölmə : Məsləhətlər


Vusterşır və ya Vuster sousu Vusterşir qraflığı şərəfinə adlandırılıb. Sous sirkə, şəkər və balıq əsasında hazırlanır. XIX əsrin ikinci yarısında yaranan sous o vaxtda populyarlaşıb. Bu tərkibinə 20 komponent daxil olan ənənəvi İngiltərə turş-şirin sousudur. Sousu qızardılmış və pörtlənmiş ət yeməklərində, isti qəlyanaltılarda, soyutma və qızartma balıq yeməkləri həmçinin bastırma balıq filesi ilə istifadə edirlər.

Sous çox qatı olduğundan ondan 2-5 damcı istifadə olunur. Vuster susunun tərkibinə fərqli komponentlər daxildir: tomat pastası, qoz, şampinyon ekstraktı, soğan, sarımsaq, qara istiot, ançous, karri, çili bibəri, ətirli istiot, limon şirəsi, kərəviz, zəncəfir, cövüz, tərxun, duz, şəkər və şirə, çaxır və ya portveyn, ət bulyonu, sirkə və su.

Etiketlər: balıq, sirkə, şəkər, tərkibinə, istifadə, istiot, Vuster, pastası, tomat, ekstraktı, şampinyon, daxildir, susunun, ondan, olduğundan, edirlər, damcı, olunur, fərqli, soğan
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica