• Tkemali sousu haqqında

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11 657

Tarix : 4-03-2017, 09:00

Bölmə : Məsləhətlər


Balıq, ət və quş yeməkləri ilə istifadə olunan ən məşhur sous. Sous həmçinin kartof və makaron məmulatları ilə də yaxşı tutuşur. Tkemali gürcüstanın rəmzləırindən biri olan gəvalıdan hazırlanır. Gəvalıdan başqa tkemalinin tərkibinə sarımsaq və müxtəlif göyərtilər daxildir. Sous çox sadə hazırlanır – gəvalının tkemali növü tumsuz və qabıqsız bişirilir, qaydadığı suda əzilir və qarışdırılı. Əzilmiş sarımsaq, göyərti, düz, istiot əlavə olunur və qaynadılır. Soyuyandan sonra sous hazır hesab edilir.
Etiketlər: hazırlanır, sarımsaq, qarışdırılı, qaydadığı, əzilir, bişirilir, qabıqsız, gəvalının, tkemali, tumsuz, Əzilmiş, göyərti, sonra, hazır, hesab, edilir, Soyuyandan, qaynadılır, istiot, əlavə
BİZİ İZLƏYİN