• Soy sousu haqqında

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 537

Tarix : 25-03-2017, 09:00

Bölmə : Məsləhətlər


Soy sousundan çinlilər artıq 3000 ildir ki istifadə edirlər. Həmin zamandan onun hazırlanma texnologiyası dəyişməyib: soy lobiyaları suda qaynadılır və unla qarışdırılıb duzlanır. Sonra sousu uzun müddət ərzində acıdırlar: 40 gündən- 2-3 ilədək. Lobiyaların buraxdığı şirə zamanla qaralır. Soy sousu orqanizmin üçün çox faydalıdır, çünkü tərkibində dəmir, sink, B qrupuna aid vitaminlər və çox aminturşuları var.
Etiketlər: sousu, buraxdığı, zamanla, qaralır, Lobiyaların, ilədək, acıdırlar, gündən, orqanizmin, faydalıdır, vitaminlər, aminturşuları, qrupuna, dəmir, çünkü, tərkibində, ərzində, müddət, Həmin, zamandan
BİZİ İZLƏYİN