• Mürəbbənin hazır olduğunu necə təyin etmək olar

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1061

Tarix : 2.07.2018, 18:00

Bölmə : Məsləhətlər




Yaxşı bişirilmiş mürəbbəni uzun müddət ərzində saxlamaq olar. Belə mürəbbə xarab olmur və öz xüsusiyyətlərini saxlayır.

Mürəbbənin hazır olub-olmadığını təyin etmək üçün bu kimi üsullardan istifadə etmək olar:

- soyuq nəlbəkinin üzərinə bir damcı mürəbbə tökün. Damcı yayılmırsa, mürəbbə hazırdır.

- hazır mürəbbənin şirəsi şəffaf olur, meyvələr siropun içində üzür, siropun üzərinə çıxmır.

- hazır mürəbbənin şirəsi meyvənin rəngində olur.

- mürəbbəni kağız salfetin üzərinə damızdırın. Ləkənin ətrafında nəm ləkə əmələ gəlmirsə, mürəbbə hazırdır.

- nəlbəkiyə şəkər tozu səpin, üzərinə bir neçə damcı mürəbbə tökün. Mürəbbə şəkər tozuna hopulmursa, hazırdır. Mürəbbə hopulursa, bişirməni davam edin.

Etiketlər: mürəbbə, üzərinə, hazır, hazırdır, tökün, damcı, etmək, mürəbbənin, siropun, Mürəbbə, şəkər, mürəbbəni, şirəsi, Ləkənin, ətrafında, əmələ, damızdırın, salfetin, meyvənin, rəngində
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN