• Qızartma edərkən

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 435

Tarix : 14.02.2018, 18:00

Bölmə : Məsləhətlər


Hər şeydən əvvəl qızaracaqsınız tərəvəzləri, soyuducudan bir saat əvvəldən çıxarıb otaq temperaturunda saxlayın. Yağı yaxşıca qızdırın. Qızartma yağına ilk səfərdə çoxlu material qoymayın. Artıq material yağın temperaturunun düşməsinə səbəb olur, o zaman da istənilən nəticə verməz. Qızartmaları tavadan alarkən böyük dəlikli bir qaşıq istifadə edin. Artıq yağı qazana axmış olsun.

Etiketlər: material, Artıq, nəticə, verməz, Qızartmaları, istənilən, zaman, düşməsinə, səbəb, tavadan, alarkən, qazana, axmış, olsun, istifadə, qaşıq, böyük, dəlikli, temperaturunun, yağın
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica