• Qızartma edərkən

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2 367

Tarix : 14-02-2018, 18:00

Bölmə : Məsləhətlər


Hər şeydən əvvəl qızaracaqsınız tərəvəzləri, soyuducudan bir saat əvvəldən çıxarıb otaq temperaturunda saxlayın. Yağı yaxşıca qızdırın. Qızartma yağına ilk səfərdə çoxlu material qoymayın. Artıq material yağın temperaturunun düşməsinə səbəb olur, o zaman da istənilən nəticə verməz. Qızartmaları tavadan alarkən böyük dəlikli bir qaşıq istifadə edin. Artıq yağı qazana axmış olsun.
Etiketlər: material, Artıq, nəticə, verməz, Qızartmaları, istənilən, zaman, düşməsinə, səbəb, tavadan, alarkən, qazana, axmış, olsun, istifadə, qaşıq, böyük, dəlikli, temperaturunun, yağın
BİZİ İZLƏYİN