• Portağal mürəbbəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 806

Tarix : 25.09.2017, 13:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 kq Portağal
1 kq toz şəkər
400 ml su
Yarım limon suyu

Hazırlanması:
Portağal qabığını kəsin dərin qaba əlavə edin. Qabığları keçməyəcək qədər su əlavə edin qaynadın və suyunu atın. Acılığını atmaq üçün bu prossesi bir neçə dəfə təkrarlayın.

Sonuncu dəfə yumşalana kimi qaynadın.

Ayrı bir qazanda su ilə şəkəri qaynadın. Bişirdiyimiz portağal qabığlarını əlavə edib 15-20 dəqiqə bişirin. Limon suyu əlavə edin və 5 dəqiqə daha qaynadın.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, qaynadın, Portağal, dəqiqə, şəkəri, qazanda, yumşalana, təkrarlayın, Sonuncu, portağal, Limon, olsun, bişirin, qabığlarını, prossesi, Bişirdiyimiz, suyunu, Hazırlanması, qabığını, limon
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica