Tərkibi:1 kq Portağal
1 kq toz şəkər
400 ml su
Yarım limon suyu
Hazırlanması:Portağal qabığını kəsin dərin qaba əlavə edin. Qabığları keçməyəcək qədər su əlavə edin qaynadın və suyunu atın. Acılığını atmaq üçün bu prossesi bir neçə dəfə təkrarlayın.
Sonuncu dəfə yumşalana kimi qaynadın.
Ayrı bir qazanda su ilə şəkəri qaynadın. Bişirdiyimiz portağal qabığlarını əlavə edib 15-20 dəqiqə bişirin. Limon suyu əlavə edin və 5 dəqiqə daha qaynadın.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, qaynadın, Portağal, dəqiqə, şəkəri, qazanda, yumşalana, təkrarlayın, Sonuncu, portağal, Limon, olsun, bişirin, qabığlarını, prossesi, Bişirdiyimiz, suyunu, Hazırlanması, qabığını, limon