• Əncir mürəbbəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 83

Tarix : 13.09.2018, 12:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 kilo əncir
1 kilo şəkər tozu
4-5 ədəd mixək
1 yemək qaşığı limon suyu
4 stəkan su

Hazırlanması:
Əvvəlcə əncirləri soyun və geniş bir qazanda 20 dəqiqə qaynadın. Qaynadıqdan sonra süzün və yavaşca sıxaraq meyvənin acı suyunu çıxarın. Qaynadılmış suyu, şəkər tozunu və mixəyi geniş bir qaba əlavə edib qaynadın. Şəkər yaxşıca ərisin və bir az mətləşəndə əncirləri əlavə edin və 25 dəqiqə bişirin. Son olaraq limon suyunu da əlavə edib 5 dəqiqə daha bişirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: dəqiqə, əlavə, geniş, əncirləri, qaynadın, limon, suyunu, şəkər, bişirin, tozunu, Qaynadılmış, çıxarın, mixəyi, Şəkər, olaraq, olsun, mətləşəndə, ərisin, yaxşıca, meyvənin
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica