• Gavalı mürəbbəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2502

Tarix : 20.09.2018, 12:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 kq - gavalı
1 kq - şəkər tozu
Yarım limonun suyu

Hazırlanması:
Gavalını öncə yuyun. Toxumlarını çıxartdıqdan sonra şəkər tozu əlavə edib sulanması üçün 4-5 saat gözləyin. Orta atəşdə qaynayana qədər qarışdırın. Qatılaşandan sonra limon suyunu əlavə edin. Bir az daha qaynatdıqdan sonra ocaqdan alın.

Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, şəkər, əlavə, Qatılaşandan, qarışdırın, qədər, qaynayana, limon, suyunu, olsun, ocaqdan, qaynatdıqdan, atəşdə, gözləyin, yuyun, Gavalını, Hazırlanması, limonun, Toxumlarını, çıxartdıqdan
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN