• Gavalı mürəbbəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 161

Tarix : 20.09.2018, 12:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 kq - gavalı
1 kq - şəkər tozu
Yarım limonun suyu

Hazırlanması:
Gavalını öncə yuyun. Toxumlarını çıxartdıqdan sonra şəkər tozu əlavə edib sulanması üçün 4-5 saat gözləyin. Orta atəşdə qaynayana qədər qarışdırın. Qatılaşandan sonra limon suyunu əlavə edin. Bir az daha qaynatdıqdan sonra ocaqdan alın.

Nuş olsun!

Etiketlər: sonra, şəkər, əlavə, Qatılaşandan, qarışdırın, qədər, qaynayana, limon, suyunu, olsun, ocaqdan, qaynatdıqdan, atəşdə, gözləyin, yuyun, Gavalını, Hazırlanması, limonun, Toxumlarını, çıxartdıqdan
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica