Tərkibi:500 q naringi
2 st. su
150-500 q şəkər tozu
Hazırlanması:Naringini yuyun, qabıqdan təmizləyin, dilimləyib xırda doğrayın.
Qazana naringinin sürtgəcdən keçirilmiş sedrasını və doğranmış naringi lətini tökün, 1-2 st. su əlavə edin, qazanın qapağını kip bağlayıb orta itilikli ocaqda 40 dəqiqə (sedra yumşalanadək) bişirin.
30 dəqiqə sonra qazana şəkər tozu əlavə edin, daha 10 dəqiqə bişirin, ocaqdan götürün, soyudun, blenderdə xırdalayın. Bankalara yığıb qapağını bağlayın, soyuducuda saxlayın.
Nuş olsun!
Etiketlər: dəqiqə, naringi, bişirin, qapağını, əlavə, şəkər, sonra, qazana, yumşalanadək, ocaqda, sedra, ocaqdan, soyudun, bağlayın, soyuducuda, saxlayın, olsun, yığıb, Bankalara, itilikli