• Çiyələk mürəbbəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1746

Tarix : 24.11.2020, 12:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 kq çiyələk
1 kq şəkər tozu
1 stəkan su

Hazırlanması:
1. Çiyələkləri təmizləyin və yaxşıca yuyun.
2. Qazana töküb, üzərinə şəkər tozunu əlavə edin və 5-6 saat kənarda saxlayın. Qazanı silkələmək lazımdır ki, şəkər giləmeyvənin hər tərəfinə paylansın.
3. Vaxt tamam olan kimi üzərinə su əlavə edib, odun üzərinə qoyun.
4. Qaynayan kimi oddan götürüb kənara qoyun ki, soyusun. Sonra yenidən bu prosesi davam etdirin. Təxminən 4-5 dəfə etdikdən sonra mürəbbənin tam hazır olduğunu hiss edəcəksiniz. Şirəsi bərkiməlidir.

Nuş olsun!


Etiketlər: şəkər, üzərinə, əlavə, qoyun, Sonra, yenidən, soyusun, kənara, Qaynayan, oddan, götürüb, prosesi, etdirin, olduğunu, edəcəksiniz, Şirəsi, bərkiməlidir, hazır, mürəbbənin, tamam
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN