• Əncir mürəbbəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1455

Tarix : 26.11.2020, 12:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 kq əncir
800 qr şəkər tozu
1 stəkan su

Hazırlanması:
Birinci əncirləri təmiz yuyuruq. Daha sonra qabıqlarını soyuruq.
Əncirlərin qabıqlarını soyduqdan sonra 800 qram şəkər tozuna 1 stəkan su əlavə edib şərbət hazırlayırıq. Hazır olmuş şərbətə əncirləri töküb 3-4 dəqiqə bişirib, sobanı söndürürük. 3-4 saat əncirləri kənarda gözlədirik.

Nuş olsun!
Etiketlər: əncirləri, qabıqlarını, şəkər, Addım, stəkan, sonra, dəqiqə, bişirib, olmuş, şərbətə, töküb, söndürürük, gözlədirik, kənarda, Hazır, sobanı, tozuna, soyuruq, yuyuruq, təmiz
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN