• Gavalı cemi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 690

Tarix : 3.12.2020, 12:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
2 kq gavalı (uzunburun)
1.600 qram şəkər tozu
1/2 stəkan su

Hazırlanması:
Gavalıları təmiz yuyuruq. Daha sonra çəyirdəklərini çıxarıb sobanın üstünə qoyub buraya yarım stəkan su tökürük.
Yumşalana qədər zəif temperaturda bişiririk. Bişdikdən sonra kənara qoyuruq ki, soyusun. Tam soyuduqdan sonra aşsüzəndən keçiririk ki, qabıqları çıxsın. Qabıqlarını təmizlədikdən sonra yenidən sobanın üstünə qoyub zəif temperaturda qatılaşana qədər bişiririk. Bişərkən tez-tez qarışdırmağı unutmayın.

Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, sobanın, üstünə, temperaturda, bişiririk, qoyub, qədər, stəkan, qabıqları, çıxsın, keçiririk, aşsüzəndən, soyusun, soyuduqdan, Qabıqlarını, təmizlədikdən, qarışdırmağı, unutmayın, Bişərkən, qatılaşana
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN