Tərkibi:800 q yerkökü
1 kq şəkər tozu
1 portağal
1 limon
0,5 l su
Hazırlanması:800 q təmizlənib, 1-1,5 sm qalınlıqda doğranmış yerkökünün üstünə qaynar su tökün, azca saxlayıb aşsüzənə yığın, tam soyudun. Şərbət hazırlayıb yerkökünü içinə tökün, qaynara düşəndə qabığı ilə birlikdə xırda doğranmış portağal və limonu əlavə edib, arada soyutmaqla iki dəfəyə bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: tökün, portağal, doğranmış, qabığı, olsun, düşəndə, qaynara, yerkökünü, içinə, birlikdə, xırda, soyutmaqla, dəfəyə, arada, əlavə, limonu, hazırlayıb, bişirin, soyudun, təmizlənib