• Moruq mürəbbəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 33951

Tarix : 18.10.2014, 18:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 kq moruq
1-2 kq şəkər tozu (istəyə görə)

Hazırlanması:
Təmizlənmiş moruğun üzərinə şəkər tozunun yarısını səpin. Soyuq yerdə saxlayın. Moruq şirəsini buraxandan sonra onu süzün. Şəkər tozunun qalanını bu şirənin içinə tökün. Zəif ocağın üstünə qoyun. Şəkər tozu əriyənədək bişirin. Soyudun. Soyumuş şərbətin içinə giləmeyvələri əlavə edib vam odda hazır olanadək bişirin. Mürəbbəni steril bankalara isti-isti yığın.

Nuş olsun!

Etiketlər: bişirin, tozunun, Şəkər, içinə, şəkər, Soyudun, əriyənədək, üstünə, tökün, ocağın, Soyumuş, qoyun, əlavə, bankalara, yığın, olsun, steril, Mürəbbəni, giləmeyvələri, hazır
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica