• Moruq mürəbbəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 66 695

Tarix : 18-10-2014, 18:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 kq moruq
1-2 kq şəkər tozu (istəyə görə)

Hazırlanması:
Təmizlənmiş moruğun üzərinə şəkər tozunun yarısını səpin. Soyuq yerdə saxlayın. Moruq şirəsini buraxandan sonra onu süzün. Şəkər tozunun qalanını bu şirənin içinə tökün. Zəif ocağın üstünə qoyun. Şəkər tozu əriyənədək bişirin. Soyudun. Soyumuş şərbətin içinə giləmeyvələri əlavə edib vam odda hazır olanadək bişirin. Mürəbbəni steril bankalara isti-isti yığın.

Nuş olsun!
Etiketlər: bişirin, tozunun, Şəkər, içinə, şəkər, Soyudun, əriyənədək, üstünə, tökün, ocağın, Soyumuş, qoyun, əlavə, bankalara, yığın, olsun, steril, Mürəbbəni, giləmeyvələri, hazır
BİZİ İZLƏYİN