Tərkibi:20-25 ədət innap,
1 su stəkanından 1 barmaq az toz şəkər,
1 şirniyyat qaşığı limon suyu,
1 su stəkanı su,
Hazırlanması:İnnabları yaxşıca yuyun.
Alma dilimi gimi dilimləyin.
İstəsəniz qabıqlarını da soya bilərsiniz.
Meyvələr kiçik olduğu üçün soyma işi bir az əziyyətli ola bilər.
Qazanin içinə innabları,şəkəri və suyu qoyun.
Qatılaşana qədər qaynadın.
Endirməyə yaxın limon suyunuəlavə edin.
İsti-isti bankalara doldurun.
Soyuduqtan sonra bankanın qapağını bağlayın.
Çox xoş ətri və iyi olan bir mürəbbə olur.
Nuş olsun!
Etiketlər: limon, Qatılaşana, qoyun, qədər, qaynadın, şəkəri, innabları, bilər, Qazanin, içinə, Endirməyə, yaxın, bankanın, qapağını, bağlayın, mürəbbə, sonra, Soyuduqtan, suyunuəlavə