• İnnab mürəbbəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7860

Tarix : 23.03.2016, 21:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
20-25 ədət innap,
1 su stəkanından 1 barmaq az toz şəkər,
1 şirniyyat qaşığı limon suyu,
1 su stəkanı su,

Hazırlanması:
İnnabları yaxşıca yuyun.
Alma dilimi gimi dilimləyin.
İstəsəniz qabıqlarını da soya bilərsiniz.
Meyvələr kiçik olduğu üçün soyma işi bir az əziyyətli ola bilər.
Qazanin içinə innabları,şəkəri və suyu qoyun.
Qatılaşana qədər qaynadın.
Endirməyə yaxın limon suyunuəlavə edin.
İsti-isti bankalara doldurun.
Soyuduqtan sonra bankanın qapağını bağlayın.
Çox xoş ətri və iyi olan bir mürəbbə olur.

Nuş olsun!

Etiketlər: limon, Qatılaşana, qoyun, qədər, qaynadın, şəkəri, innabları, bilər, Qazanin, içinə, Endirməyə, yaxın, bankanın, qapağını, bağlayın, mürəbbə, sonra, Soyuduqtan, suyunuəlavə
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica