• Gavalı mürəbbəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 46029

Tarix : 1.09.2015, 13:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 kq gavalı,
1 kq toz şəkər,
yarım limonun suyu

Hazırlanması:
Gavalını yuyun.
Çəkirdəkləri çıxarıldıqdan sonra üzərinə toz şəkər əlavə edib sulanması için 4-5 saat gözləyin.
Orta atəşdə qaynayıncaya qədər qarışdırın. Qatılaşmaya başlayınca limon suyunu əlavə edin.
Bir az daha qaynatdıqdan sonra atəştən alın.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, şəkər, sonra, qədər, qarışdırın, qaynayıncaya, atəşdə, gözləyin, Qatılaşmaya, başlayınca, atəştən, qaynatdıqdan, suyunu, limon, sulanması, gavalli, limonun, hazırlanması, yarım, lazım
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica