• Bəhməzli heyva mürəbbəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14178

Tarix : 12.06.2014, 16:41

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
500 q heyva
1 su stəkanı su
1,5 stəkan bəhməz

Hazırlanması:
Qabıqları soyulub küp–küp doğranan heyvaları vam odda bişirmək lazımdır.
Heyvalar yumşalandan sonra bəhməzi əlavə etmək lozımdır.
Ara-sıra qarışdıraraq bəhməz tamamən qarışana qədər bişirmək lazımdır.
İsti–isti şüşə bankalara yığıb ağzını bağlamaq lazımdır.

Nuş olsun!
Etiketlər: lazımdır, bişirmək, bəhməz, tamamən, qarışdıraraq, etmək, lozımdır, qarışana, İsti–isti, bağlamaq, olsun, ağzını, yığıb, əlavə, bankalara, qədər, yumşalandan, Hazırlanması, Qabıqları, stəkan
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN