• Bəhməzli heyva mürəbbəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 8965

Tarix : 12.06.2014, 16:41

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
500 q heyva
1 su stəkanı su
1,5 stəkan bəhməz

Hazırlanması:
Qabıqları soyulub küp–küp doğranan heyvaları vam odda bişirmək lazımdır.
Heyvalar yumşalandan sonra bəhməzi əlavə etmək lozımdır.
Ara-sıra qarışdıraraq bəhməz tamamən qarışana qədər bişirmək lazımdır.
İsti–isti şüşə bankalara yığıb ağzını bağlamaq lazımdır.

Nuş olsun!

Etiketlər: lazımdır, bişirmək, bəhməz, tamamən, qarışdıraraq, etmək, lozımdır, qarışana, İsti–isti, bağlamaq, olsun, ağzını, yığıb, əlavə, bankalara, qədər, yumşalandan, Hazırlanması, Qabıqları, stəkan
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica