• Ağ tut mürəbbəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 57088

Tarix : 15.06.2014, 01:44

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Ağ tut – 1 kq.
Şəkər tozu – 1,3 kq.
Su – 2 st.

Hazırlanması:
Ağ tutun bir az bərkləri seçilir, yuyulur, suyu süzülür. 1 kq. tut üçün 1.3 kq.
Şəkər tozu, 2 stəkan su götürülməklə şərbət hazırlanır. Tutun üzərinə şərbəti əlavə edib, vam odda 5 dəqiqə qaynatdıqdan sonra soyudun.
1 saat sonra yenidən 7-8 dəqiqə qaynadılır. Yenə kənara çəkilir. 2 saatdan sonra üçüncü dəfə hazır olana kimi bişirilir.
Hazır olana yaxın limon turşusu əlavə edin. Bu mürəbbəni çox qaynatmaq olmaz, fasilələrə diqqət yetirin ki, tutun rəngi və forması çox dəyişməsin.

Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, olana, dəqiqə, əlavə, tutun, Şəkər, yaxın, limon, bişirilir, üçüncü, hazır, turşusu, Hazır, qaynatmaq, rəngi, forması, dəyişməsin, olsun, yetirin, diqqət
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Offline
Gulya
Mende bisirmizem.cox lezzetli olur.tsk
26 iyun 2014 07:53
2
Offline
tutu666
cox xowlayiram...twk...
15 iyun 2014 17:39
1
ALLAHım, məni sən qaldır ki, kimsələr yıxa bilməsiN...
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN