• Limonlu-zəncəfilli konfitür resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7560

Tarix : 9.04.2016, 21:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3 iri limon
6 sm orta qalınlıqda zəncəfil kökü
2 st. şəkər tozu

Hazırlanması:
Limonları tərtəmiz yuyun, uclarını kəsib uzunasına dörd bölün, sonra bunları da nazik dilimləyin.

Zəncəfili fal-fal, sonra isə saman kimi doğrayın.

Zəncəfilin üzərinə limonu və şəkər tozunu səpib bir gecə saxlayın.

Sabahı gün ocağın üstə qoyun. Qaynara düşəndən sonra 5 dəqiqə bişirin. Soyudun. Prosesi 3-4 dəfə təkrarlayın. Limon dilimləri şəffaflaşıb, şirəsini boşqaba damladanda axmırsa, hazırdır.

Bankalara yığın.

Nuş olsun!

Etiketlər: sonra, şəkər, bişirin, Soyudun, təkrarlayın, Prosesi, dəqiqə, Qaynara, Sabahı, ocağın, qoyun, düşəndən, dilimləri, hazırdır, Bankalara, yığın, olsun, axmırsa, damladanda, saxlayın
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica