• Qarpız mürəbbəsi resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5021

Tarix : 25.08.2016, 16:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar, Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 kq qarpız qabığı
1 kq şəkər tozu
1 l su
5 q limon sedrası

Hazırlanması:
Qarpız qabığının üzərindəki yaşıl hissəni soyub lətini ayırın.
Qazana töküb üzərinə su tökün, ocağın üzərinə qoyun. Qaynara düşəndən sonra 10 dəqiqə bişirin. Sonra suyu süzün.
Qabıqların üzərinə şəkər tozu və 1 l su əlavə edin. 3-5 saat, ürəyinizcə olan yumşaqlığa gələnədək bişirin. Sonda xırdalanmış limon qabığını əlavə edin.

Sterilizə edilmiş bankalara yığıb qapağını bağlayın. Soyuduqdan sonra soyuducuda saxlayın.
Qarpız mürəbbəsini qışa saxlamaq istəyirsinizsə, başqa üsulla bişirə bilərsiniz.

Qarpız mürəbbəsi resepti - FOTO RESEPT

Qarpız mürəbbəsi resepti - FOTO RESEPT

Qarpız mürəbbəsi resepti - FOTO RESEPT

Qarpız mürəbbəsi resepti - FOTO RESEPT

Qarpız mürəbbəsi resepti - FOTO RESEPT

Qarpız mürəbbəsi resepti - FOTO RESEPT

Qarpız mürəbbəsi resepti - FOTO RESEPT

Qarpız mürəbbəsi resepti - FOTO RESEPT

Qarpız mürəbbəsi resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!

Etiketlər: üzərinə, bişirin, sonra, Qarpız, limon, əlavə, şəkər, edilmiş, bankalara, Sterilizə, yığıb, xırdalanmış, gələnədək, Sonda, qapağını, qabığını, Soyuduqdan, başqa, üsulla, bişirə
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica