• Qovun bəkməzi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12016

Tarix : 1.09.2016, 16:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
qovun

Hazırlanması:
Qovun kəsilir, tumları çıxarılır, sonra içi əzilir, ya da ət maşınından keçirilir, şirəsi tənzifdən süzülüb qarpız bəkməzi kimi bişirilir.

Əgər qovunun ətliyi bərkdirsə, onu xırda-xırda doğrayıb üzərinə su tökürlər.

1 saata qədər bişirilir və sonra şirəsi süzülüb qatılaşdırılır.

Nuş olsun!
Etiketlər: bişirilir, şirəsi, sonra, süzülüb, xırda, qovunun, ətliyi, bərkdirsə, üzərinə, qatılaşdırılır, qədər, saata, tökürlər, doğrayıb, qarpız, çıxarılır, tumları, kəsilir, Qovun, əzilir
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN