• Qovun bəkməzi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3201

Tarix : 1.09.2016, 16:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
qovun

Hazırlanması:
Qovun kəsilir, tumları çıxarılır, sonra içi əzilir, ya da ət maşınından keçirilir, şirəsi tənzifdən süzülüb qarpız bəkməzi kimi bişirilir.

Əgər qovunun ətliyi bərkdirsə, onu xırda-xırda doğrayıb üzərinə su tökürlər.

1 saata qədər bişirilir və sonra şirəsi süzülüb qatılaşdırılır.

Nuş olsun!

Etiketlər: bişirilir, şirəsi, sonra, süzülüb, xırda, qovunun, ətliyi, bərkdirsə, üzərinə, qatılaşdırılır, qədər, saata, tökürlər, doğrayıb, qarpız, çıxarılır, tumları, kəsilir, Qovun, əzilir
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica