• Meymun mürəbbəsi resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5225

Tarix : 18.01.2017, 22:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar, Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
5 banan (təmizlənmiş halda 650 q)
850 q ananas konservi (təzəsi də olar)
25 q kokos yonqarı
25 ml limon şirəsi (1-2 limonun şirəsi)
320 q şəkər tozu

Hazırlanması:
Bananları təmizləyib doğrayın.

Ananası da xırdalayın və şirəsi ilə birlikdə qazana yığın. Kokos yonqarı və bananı əlavə edin. Ananas şirəsinin şirinliyini nəzərə alaraq 320 q şəkər tozu götürün, əgər şirə turş olarsa, şəkərin qədərini artıra bilərsiniz. Limonları sıxıb şirəsini əlavə edin.

Ocağın üzərinə qoyub qarışdıraraq bişirin. Qaynara düşəndən sonra ocağı azaldıb daha 10 dəqiqə bişirin. Əl blenderi ilə eynicinsli kütlə alınanadək xırdalayın. Daha qatı olmasını istəyirsinizsə, bir qədər də bişirin. Qarışdırmağı unutmayın.

Sterilizə edilmiş bankalara yığıb soyuduqdan sonra soyuducuda 1 ay saxlaya bilərsiniz.

Meymun mürəbbəsi resepti - FOTO RESEPT

Meymun mürəbbəsi resepti - FOTO RESEPT

Meymun mürəbbəsi resepti - FOTO RESEPT

Meymun mürəbbəsi resepti - FOTO RESEPT

Meymun mürəbbəsi resepti - FOTO RESEPT

Meymun mürəbbəsi resepti - FOTO RESEPT

Meymun mürəbbəsi resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!

Etiketlər: bişirin, şirəsi, bilərsiniz, yonqarı, xırdalayın, əlavə, şəkər, sonra, azaldıb, dəqiqə, düşəndən, ocağı, Qaynara, üzərinə, Ocağın, qoyub, qarışdıraraq, şirəsini, blenderi, alınanadək
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica