• Çiyələk cemi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5307

Tarix : 24.11.2016, 22:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1kq təmiz çiyələk
1 kq şəkər

Hazırlanması:
1. Çiyələk yuyulur, təmizlənir. Dərin qazana tökülür və əl blenderilə xırdalanır. Üzərinə 1 kq şəkər qatılır. Qazın üzərində şəkər əriyənədək qızdırılır. Sonra kənara qoyulub aşsüzəndən (çox xırda gözlü) digər qaba keçirilir. Bunu çiyələyin çəyirdəklıərindən azad olmaq üçün edirik.
2. Daha sonra yenidən qızdırılır və 5 dəq ərzində qaynadılır. Təmiz bankalara doldurub, soyuducuda qışa saxlanılır.

Nuş olsun!

Etiketlər: şəkər, qızdırılır, çiyələyin, çəyirdəklıərindən, keçirilir, olmaq, digər, xırda, gözlü, edirik, yenidən, doldurub, soyuducuda, saxlanılır, bankalara, Təmiz, aşsüzəndən, ərzində, qaynadılır, sonra
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica