• Çiyələk cemi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 25 481

Tarix : 24-11-2016, 22:00

Bölmə : Mürəbbələr - Marmaladlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1kq təmiz çiyələk
1 kq şəkər

Hazırlanması:
1. Çiyələk yuyulur, təmizlənir. Dərin qazana tökülür və əl blenderilə xırdalanır. Üzərinə 1 kq şəkər qatılır. Qazın üzərində şəkər əriyənədək qızdırılır. Sonra kənara qoyulub aşsüzəndən (çox xırda gözlü) digər qaba keçirilir. Bunu çiyələyin çəyirdəklıərindən azad olmaq üçün edirik.
2. Daha sonra yenidən qızdırılır və 5 dəq ərzində qaynadılır. Təmiz bankalara doldurub, soyuducuda qışa saxlanılır.

Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, qızdırılır, çiyələyin, çəyirdəklıərindən, keçirilir, olmaq, digər, xırda, gözlü, edirik, yenidən, doldurub, soyuducuda, saxlanılır, bankalara, Təmiz, aşsüzəndən, ərzində, qaynadılır, sonra
BİZİ İZLƏYİN