• Yulaf grissini resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1551

Tarix : 21.07.2021, 10:00

Bölmə : Pəhriz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1,5 fincan yulaf unu
1 xörək qaşığı zeytun yağı
1 çay qaşığı zəncəfil
1 çay qaşığı kakos
1-2 çay qaşığı balzamik sirkə (Digər sirkələr də işləyəcək)
yarım fincan su
qarazirə

Hazırlanması:
Yulaf unu, zeytun yağı, zəncəfil, qarazirə və duzu qarışdırın.
Sirkə əlavə edildikdən sonra yarım çay stəkanı suya nəzarət qaydasında əlavə olunur.
Xəmir qarışığı əvvəlcə qarışıq görünə bilər, ancaq yulaf 5 dəqiqədən sonra suyu udub qalınlaşacaq.
Əlinizi biraz isladın və şəkilləndirin.
Bu zaman soba 200 dərəcəyə qoyulur və 25 dəqiqə bişirilir. Qəlyanaltı kimi ideal bir seçim olacaq

Nuş olsun!


Etiketlər: qaşığı, yarım, əlavə, sonra, zəncəfil, qarazirə, fincan, yulaf, zeytun, biraz, isladın, Əlinizi, qalınlaşacaq, görünə, bilər, ancaq, dəqiqədən, şəkilləndirin, zaman, Qəlyanaltı
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN