• Mərci mantıısı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1050

Tarix : 22.07.2021, 10:00

Bölmə : Pəhriz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 stəkan qırmızı mərci
2 stəkan su
Duz, qırmızı bibər, qara bibər, kimyon
2-3 cəfəri
2-3 dənə şüyüd (istəyə görə)

Sous üçün:
1-2 diş sarımsaq
Qatıq
Yağ
Qırmızı bibər

Hazırlanması:
Əvvəlcə 1 stəkan qırmızı mərcimək yuyulur və qazana qoyulur.
Üzərinə 2 stəkan su əlavə edin, sonra mərciməkləri suyunu udana qədər bişirin.
Bişmiş mərciməklərə ədviyyat əlavə olunur və yoğrulur.
Mərmər ölçülü toplar düzəldilib plitələrə qoyulur.
Sonra sarımsaqlı qatıq və qırmızı bibər sousu hazırlanır və üzərinə tökülür.

Nuş olsun!


Etiketlər: bibər, qırmızı, stəkan, əlavə, qoyulur, yoğrulur, ölçülü, Mərmər, ədviyyat, Bişmiş, mərciməklərə, toplar, olunur, Sonra, hazırlanır, üzərinə, tökülür, olsun, sousu, qatıq
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN