• Pəhriz salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4976

Tarix : 5.05.2017, 12:00

Bölmə : Pəhriz yeməkləri, Salatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Alma- 1 ədəd
Pomidor- 1 ədəd
Xiyar- 1 ədəd
Qara zeytun ( tumsuz)- 100 qr
İspanaq, cəfəri- ¼ dəstə

Sous üçün:
Portağal- 1 ədəd
Limon- 0,5 ədəd
Zeytun yağı- 2 x.q
Duz
Qırmızı pul bibər

Hazırlanması:
Alma sürtgəcdən keçirilir, üzərinə 5-6 damcı limon suyu əlavə edilir ( qaralmaması üçün). Pomidor, xiyar, zeytun zövqə görə doğranılır. İspanağın üzərinə qaynar su əlavə edilir, 5 dəqiqə saxlanılır və suyu süzülüb cəfəri ilə birlikdə xırda-xırda doğranılır.

Sousun hazırlanması:
Portağalın və limonun suyu sıxılır, üzərinə zeytun yağı, duz və pul bibər əlavə edilir, qarışdırılır.

Bütün ərzaqlar qarışdırılır, üzərinə sous gəzdirilib süfrəyə verilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: üzərinə, edilir, zeytun, əlavə, xırda, Pomidor, doğranılır, qarışdırılır, bibər, cəfəri, birlikdə, gəzdirilib, süfrəyə, süzülüb, saxlanılır, verilir, ərzaqlar, dəqiqə, limonun, Portağalın
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica