• Qarğıdalılı plov resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 18 896

Tarix : 6-07-2016, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər / Aş - Plov

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
2 su stəkanı düyü
4 su stəkanı ət suyu
2 su stəkanı qarğıdalı dənəsi
1 qəhvə fincanı soya yağı
kifayət edəcək qədər duz və qara bibər

Hazırlanması:
Düyünü ilıq duzlu suda 30 dəqiqə qədər gözlədin.
Suyunu süzün.
Bir qazanda yağı qızardıb düyünü əlavə edin və qovurun.
İçinə qarğıdalı və kifayət edəcək qədər duz əlavə edib düyü tamamilə bişənə qədər qovurun.
4 stəkan ət suyunu əlavə edib suyu çəkənə qədər qaynadın.
Ocaqdan alıb 20 dəqiqə gözlədin.
Üzərini qara bibər ilə bəziyib süfrəyə təqdim edə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: qədər, əlavə, stəkanı, bibər, gözlədin, dəqiqə, edəcək, qarğıdalı, qovurun, kifayət, bişənə, çəkənə, stəkan, qaynadın, suyunu, bəziyib, bilərsiniz, olsun, təqdim, süfrəyə
BİZİ İZLƏYİN