• Səbzi plov resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3149

Tarix : 19.09.2017, 22:00

Bölmə : Aş - Plov

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
kərə yağı 150 q
Basmati düyüsü 500 q
Dana əti 500 q
Kəvər, cəfəri - 10 dəstə
2 böyük soğan
1 çimdik limon turşusu və ya limon
Zəfəran, sarıkök, duz

Hazırlanması:
Əti doğrayın Su tökün, bişirin Kəvər Cəfəri Soğanı bişmiş ətin üzərinə əlavə edin Duz 50 q əridilmiş kərə yağı Kəvər və cəfəri Limon suyu və ya limon turşusu Hazır olana kimi 10-15 dəqiqə orta odda (qapağı bağlı) bişirin Un, duz və su Lavaş yayın kərə yağı Qazmaq lavaşı kərə yağı Bişirilmiş düyü kərə yağı Zəfəran suyu Dəmə qoyun Bəzəyin.

Nuş olsun!

Etiketlər: Kəvər, limon, Zəfəran, bişirin, turşusu, cəfəri, bağlı, Bəzəyin, qapağı, dəqiqə, Hazır, olana, Lavaş, yayın, lavaşı, Anchor, qoyun, Limon, Qazmaq, Bişirilmiş
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica