Tərkibi:200 q ağ şokolad
60 q gilənar sukatı (yaxud ürəyinizcə olan başqa meyvə qurusu)
120 q badam
Hazırlanması:Badamı kasaya yığıb üzərinə qaynar su tökün, 10 dəqiqə saxlayın. Sonra qabığını təmizləyin. Siniyə yığıb 150 dərəcə qızdırılmış sobaya qoyun. 20-30 dəqiqə orada saxlayın ki, quruyub azca qovrulsun. Tez-tez baxıb qarışdırın ki, yanmasın.
Sobadan çıxarıb xırdalayın.
Gilənar sukatını xırda doğrayın.
Şokoladı su hamamı, yaxud mikrodalğalı sobada əridin.
Bütün ərzaqları qarışdırın.
Qarışıqdan 1 ç.q. götürüb kağız tartaletlərin içinə, yaxud da adi perqament kağızının üstünə qoyun.
1 saat soyuducuda saxlayın.
Nuş olsun!
Etiketlər: saxlayın, yaxud, qoyun, dəqiqə, qarışdırın, yığıb, Şokoladı, mikrodalğalı, hamamı, doğrayın, sukatını, Sobadan, yanmasın, çıxarıb, xırdalayın, Gilənar, xırda, əridin, kağızının, perqament