• Ballı blinçik resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 17256

Tarix : 3.06.2014, 11:58

Bölmə : Praktik reseptlər, Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 şorba qaşığı toz şəkər
1 çay qaşığı qabartma tozu
1 tutam duz
2 su stəkanı un
2 ədəd yumurta
2 su stəkanı süd
4 şorba qaşığı əridilmiş kərə yağı
Yetərincə bal

Hazırlanması:
1. Bütün vəsaiti bir qabın içinə qoyub, dum duru olana qədər yaxşıca çırpın.

2. Əldə etdiyiniz qarışıqdan kifayət qədər alıb, qızğın tava üzərinə çox incə bir təbəqə halında yayın.

3. Qarışım kiçik kiçik qabarmağa başladığında, alt-üst edib digər tərəfini də bişirin, sonra bir qaba alın və tavaya ikinci blinçiki yayın.

4. İkinci blinçikin bişməsi əsnasında, qabdaki blinçiki soyutmadan, üzərinə kərə yağı və bal sürüb rulon halına gətirin.

5. blinçikləri bir-bir bişirib hazırladıqdan sonra, isti olaraq servis edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: qaşığı, üzərinə, kiçik, sonra, qədər, blinçiki, yayın, şorba, stəkanı, İkinci, blinçikin, bişməsi, əsnasında, ikinci, tərəfini, bişirin, şəkər, tavaya, qabdaki, sürüb
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN