• Fransızsayağı alma deserti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5344

Tarix : 5.06.2014, 22:38

Bölmə : Praktik reseptlər, Digər reseptlər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Alma - 2 ədəd
Hamburger çörəyi və ya şəkərsiz bulka - 2 ədəd
Yumurta - 2 ədəd
Süd - 100 q
Kərə yağı - 20 q
Bal - 1 x.q
Darçın - 1 ç.q
Duz - 1 çimdik

Hazırlanması:
Alma yuyulur, qabığı soyulur, toxumu təmizlənir və kub şəklində doğranır.
Alma kərə yağında zəif odda qızardılır, yumşalandan sonra üzərinə darçın əlavə olunur və bir az da saxlanır.
Üzərinə bal əlavə edilib qarışdırılır və atəşdən götürülür.
Yumurta süd və duzla çalınır, çörəklər 3 saniyə bu qarışıqda isladılır və ikitərəfli tavada qızardılır.
Qızarmış çörəklərin üzərinə almalı içlik qoyulub servis edilir. Yanında dondurma ilə də servis etmək olar.

Nuş olsun!

Etiketlər: servis, üzərinə, Yumurta, əlavə, qızardılır, isladılır, qarışıqda, saniyə, çörəklər, çalınır, atəşdən, götürülür, duzla, ikitərəfli, Qızarmış, Yanında, dondurma, etmək, olsun, edilir
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica