• İspan qəlyanaltısı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 285

Tarix : 30-04-2018, 18:00

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
4 dilim çörək
2 x.q. zeytun yağı
1 pomidor
2 diş sarımsaq
ağ reyhan və ya başka göyərti

Hazırlanması:
Çörəyi nazik olmamaq şərti ilə kəsirik.
Tavaya zeytun yağı əlavə edib biraz qızardırıq.
Pomidoru sürtkəcdən keçiririk.
Qızarmış çörəyi sarımsaqla yaxşı yaxşı sürtürük.
Hər çörəyin üstünə bir xorək qaşığı pomidor qoyuruq.
Duz səpirik
Göyərti ilə bəzəyirik.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: yaxşı, pomidor, zeytun, sürtürük, sarımsaqla, Qızarmış, keçiririk, çörəyin, çörəyi, xorək, Göyərti, bəzəyirik, səpirik, qoyuruq, sürtkəcdən, qaşığı, üstünə, qızardırıq, göyərti, Çörəyi
BİZİ İZLƏYİN