• Saqanaki resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 288

Tarix : 11.11.2017, 12:00

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
300 qr. ağ pendir (Feta)
1 yumurta
1 x.q. oregano (qaraqanıq az.dilində, duşitsa rus dilində)
3-4 x.q. un
2 pomidor
4 x.q. zeytun yağı

Hazırlanması:
Pendiri yumru və ya dord künc formada kəsirik. Nə çox nazik nə çox qalın olmalıdır. ❌ Kəsəndə pendir dağılmasın deyə, bıçağınızı soyuq suda saxlayın hər təzə tikə kəsəndə.
Qaba yumurta vurun, oregano əlavə edib yaxşı çırpın.
Hər pendir dilimini əvvəl yumurtaya sonra isə una batırın.
Qızğın tavada, zeytun yağında qızardın.
Salfetin üstünə yığın ki, artıq yağı çəkilsin.
Pomidorları nazik kəsin.
Boşqaba bu cür düzün və servis edin.
Yanında yaşıl salat və limon suyu yaxşı uyur.

Nuş olsun!

Etiketlər: pendir, zeytun, nazik, dilində, yaxşı, yumurta, oregano, Salfetin, üstünə, yığın, qızardın, yağında, batırın, Qızğın, tavada, artıq, Pomidorları, Yanında, yaşıl, salatına
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica