• Bişmiş kolbasa və yumurta ilə isti buterbrodlar resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2 737

Tarix : 23-04-2018, 12:00

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Bərk holland pendiri - 200 qr
bişmiş kolbasa - 250 qr
Soğan - 2 əd.
Yumurta - 6 əd.
Baton - 400 qr
Ketçup

Hazırlanması:
Əvvəlcə bütün inqrediyentləri kubik formasında doğrayıb, pendiri orta sürtkəcdə sürtüb, dərin qaba tökün. Həmin qabda inqrediyentləri yumurta ilə qarışdırın. Alınmış qarışığı ketçup ilə yağlanmış baton dilimlərin üstünə qoyun və əvvəlcədən isidilmiş 180 dərəcə sobada 3-5 dəqiqə ərzində bişirin. Buterbrodları mütləq isti-isti yeyin.

Nuş olsun!
Etiketlər: pendiri, inqrediyentləri, dilimlərin, üstünə, qoyun, baton, yağlanmış, Alınmış, qarışığı, ketçup, əvvəlcədən, isidilmiş, bişirin, Buterbrodları, mütləq, ərzində, dəqiqə, qarışdırın, dərəcə, sobada
BİZİ İZLƏYİN