Tərkibi:Bərk holland pendiri - 200 qr
bişmiş kolbasa - 250 qr
Soğan - 2 əd.
Yumurta - 6 əd.
Baton - 400 qr
Ketçup
Hazırlanması:Əvvəlcə bütün inqrediyentləri kubik formasında doğrayıb, pendiri orta sürtkəcdə sürtüb, dərin qaba tökün. Həmin qabda inqrediyentləri yumurta ilə qarışdırın. Alınmış qarışığı ketçup ilə yağlanmış baton dilimlərin üstünə qoyun və əvvəlcədən isidilmiş 180 dərəcə sobada 3-5 dəqiqə ərzində bişirin. Buterbrodları mütləq isti-isti yeyin.
Nuş olsun!
Etiketlər: pendiri, inqrediyentləri, dilimlərin, üstünə, qoyun, baton, yağlanmış, Alınmış, qarışığı, ketçup, əvvəlcədən, isidilmiş, bişirin, Buterbrodları, mütləq, ərzində, dəqiqə, qarışdırın, dərəcə, sobada