• Turp çərəzi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 188

Tarix : 19-03-2016, 10:00

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Rus mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3-4 iri turp
3-4 diş sarımsaq
yarım dəstə cəfəri
yarım limonun şirəsi
4-5 x.q. bitki yağı
duz
qara istiot

Hazırlanması:
Sarımsağı əzin, göyərtini doğrayın, bunları bitki yağı ilə qarışdırın. Bir neçə saat saxlayın.

Turpu təmizləyib yuyun. Dərin siniyə qoyun, dibinə azca su tökün və isti sobada yumşalanacan bişirin. Soyudun. Qabığını soyun, dilimləyin. Süfrəyə sarımsaqlı sousla verin.

Nuş olsun!
Etiketlər: bitki, yarım, bişirin, yumşalanacan, sobada, dibinə, siniyə, qoyun, Soyudun, tökün, soyun, sousla, verin, olsun, sarımsaqlı, Süfrəyə, Dərin, dilimləyin, Qabığını, təmizləyib
BİZİ İZLƏYİN