• Forşmak resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 570

Tarix : 2.06.2018, 12:00

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)




Tərkibi:
300 qr. duzlu siyənək balığı (seledka)
4 yumurta
1 baş soğan
1 turş alma
100 qr. kərə yağı
duz
istiot
1 parça çörəyin içi

Hazırlanması:
1.Çörəyin içini ovun və isti suda islanmağa qoyun.
2.Siyənək balığını tıxlardan tam təmizləyin. Tikələrə kəsin.
3.Almanın qabığını soyun. Doğrayın.
4.Yumurtaları bərk olana kimi bişirin. Qabığını soyun. Soyudun.
5.Blendorun qabına siyənək balığı, kərə yağı, alma, yumurta və sudan sıxılmış çörəyi qoyun. Hamısını blendordan keçirdin tam bir birinə qarışsın və paştet halına gəlsin qarışım.
6.Baş soğanı lap xırda kəsin və hazırladığımız qarışıma əlavə edin.
7.Duz və istiot səpin. 2-3 saat soyuducuda gözlədin.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)

Etiketlər: qoyun, soyun, istiot, yumurta, siyənək, balığı, kəsin, qarışsın, keçirdin, birinə, çörəyi, sudan, sıxılmış, paştet, Hamısını, blendordan, soğanı, əlavə, səpin, soyuducuda
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN