• Pendirli bibər resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 96

Tarix : 7.06.2019, 12:00

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 kq şirin bibər,
1 Su stəkanı yarım yağlı pendir,
1 qəhvə fincanı zeytun yağı,

Hazırlanması:
Bibərləri kor atəşdə közləyin. ( Fırın ya da ocaq üzərində edəcəyiniz közləmə o ləzzəti hakqıyla verməyəcəkdir. )
Közlənmiş bibərlərinizin qabıqlarını gözəlcə soyun.
Orta böyüklükdə bir tavada , uçları tavanın ortasında birləşəcək şəkildə yanyana sıxca düzün.
Bibərlərinizin üzərinə öncə pendirlərinizi hər yanına gələcək şəkildə yayın.
Zeytun yağını da gəzdirib qapağını qapadın.
Vam odda pendirlər əriyib bir miqdar çəkilincəyə qədər bişirin.
İlk istilik çıxar -çıxmaz servisə alın.

Nuş olsun!
loading...

Etiketlər: şəkildə, yanına, pendirlərinizi, gələcək, yayın, Zeytun, üzərinə, Bibərlərinizin, birləşəcək, yanyana, sıxca, düzün, yağını, gəzdirib, istilik, bişirin, çıxar, çıxmaz, servisə, qədər
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN