Tərkibi:
8 dilim çörək
2 yumurta
2 xörək qaşığı un
Yarım çay qaşığı duz
1 çay stəkanı süd
Qızartmaq üçün:
Duru yağ
Hazırlanması:
Yumurtaları sousumuza uyğun bir qarışdırıcı qabda qıraq.
Üzərinə un, duz və süd əlavə edək, tel çırpma köməyi ilə yaxşıca qarışdırın.
Soba tavamıza duru yağı əlavə edək.1,5 - 2 sm qalınlığında çörəklərimizi dilimləyək.
Çörək dilimlərimizi hazırladığımız sousa irəli-geri batırıb tavamıza qoyaq və hər iki tərəfi yaxşı qızardaq.
Qızardılmış çörəyimizi salfet qoyduğumuz boşqabımıza alaq.
Qızardılmış yumurta çörəyi olaraq da bilinən balıq çörəyimiz xidmətə hazırdır.
Nuş olsun!