• Sucuklu kartof resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 522

Tarix : 27.06.2021, 18:00

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3 orta kartof
4 yaşıl bibər
yarım kolbasa
150 qram çedar pendir
Yarım çay qaşığı yağ
1 çay qaşığı duz

Hazırlanması:
Kartofu, kolbasanı, çedar pendirini xırda kublara doğrayın.
Çili bibərini də xırda doğrayın.Tava içindəki kartofu götürün, üzərinə yağ tökün, zövqünüzə görə duz əlavə edin və qarışdırın.
Qapağını bağlayın və yavaş-yavaş odda 15 dəqiqə bişirin, ara sıra qarışdırın.
Bibər əlavə edin, beş dəqiqə bibər ilə qızardın, kolbasa əlavə edin və beş dəqiqə daha qızartın.
Sonda üstünə doğranmış çedar pendirini səpin, qapağını bağlayın və pendir əriyənə qədər iki dəqiqə saxlayın, sonra ocaqdan götürün.

Nuş olsun!


Etiketlər: dəqiqə, çedar, əlavə, doğrayın, yavaş, bağlayın, götürün, pendirini, qarışdırın, xırda, pendir, kolbasa, qaşığı, bibər, qızardın, olsun, Bibər, sonra, qızartın, ocaqdan
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN