• Kərə yağında yumurta resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 630

Tarix : 30.06.2021, 18:00

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
4 yumurta
1 xörək qaşığı kərə yağı
1 çay qaşığı qırmızı çili tozu
1/2 (yarım) çay qaşığı cayenne bibəri (istəyə görə)
1/2 (yarım) çay qaşığı sarıkök
1/2 (yarım) çay qaşığı qara bibər
1 çay qaşığı quru nanə

Hazırlanması:
Yumurtaları örtmək üçün kifayət qədər su əlavə edin və ocağın üstündə qaynadın.
Qaynadılmış yumurtaların qabıqlarını soyduqdan sonra uzununa yarıya bölün.
Kərə yağı əlavə edin və kərə yağı əridikdən sonra bütün ədviyyatları əlavə edin. Ədviyyatları 2 dəqiqə yağda çevirin.
Gəlin yumurtaların üzərinə duz səpib içəriləri tavaya gələcək şəkildə yerləşdirək.
Yavaş-yavaş üzərlərinə yağ tökərək yavaş odda 2-3 dəqiqə bişirin.
Bütün yumurtalar ədviyyəli olduqda və yağı çox olduqda, demək ki, onlar bişib.

Nuş olsun!


Etiketlər: qaşığı, yarım, əlavə, yumurtaların, olduqda, sonra, dəqiqə, yavaş, səpib, içəriləri, onlar, tavaya, bişib, üzərinə, olsun, yağda, çevirin, Gəlin, gələcək, şəkildə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN