Tərkibi:4 ədəd sosiska
4 xörək qaşığı hazır pomidor püresi
1 su stəkanı su
Duz
Qara bibər
Kəklikotu
4 ədəd buterbrod çörəyi
Bəzəmək üçün:Pendir
Turşu
Kahı
Hazırlanması:Pomidor püresini və 1 stəkan suyu qazana əlavə edib qaynadın. Qaynadıqdan sonra içinə sosiskaları, duz, qara bibər və kəkliyotunu qoyub 10 dəqiqə bişirin. Buterbrod çörəklərinin ortasını yarın. Sosiskaları sousuyla birlikdə buterbrod çörəklərinə arasına qoyun. Pendir, turşu və doğranmış kahı ilə servis edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: Pendir, bibər, buterbrod, yarın, çörəklərinin, ortasını, bişirin, sosiskaları, kəkliyotunu, qoyub, dəqiqə, Buterbrod, sousuyla, turşu, doğranmış, servis, olsun, qoyun, arasına, içinə