• Sosiskalı buterbrod resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16919

Tarix : 6.06.2014, 09:10

Bölmə : Qəlyanaltılar, Praktik reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
4 ədəd sosiska
4 xörək qaşığı hazır pomidor püresi
1 su stəkanı su
Duz
Qara bibər
Kəklikotu
4 ədəd buterbrod çörəyi

Bəzəmək üçün:
Pendir
Turşu
Kahı

Hazırlanması:
Pomidor püresini və 1 stəkan suyu qazana əlavə edib qaynadın. Qaynadıqdan sonra içinə sosiskaları, duz, qara bibər və kəkliyotunu qoyub 10 dəqiqə bişirin. Buterbrod çörəklərinin ortasını yarın. Sosiskaları sousuyla birlikdə buterbrod çörəklərinə arasına qoyun. Pendir, turşu və doğranmış kahı ilə servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: Pendir, bibər, buterbrod, yarın, çörəklərinin, ortasını, bişirin, sosiskaları, kəkliyotunu, qoyub, dəqiqə, Buterbrod, sousuyla, turşu, doğranmış, servis, olsun, qoyun, arasına, içinə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN