• Turşu-sıyıq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13811

Tarix : 19.02.2016, 20:00

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
30 q düyü,
50 q baş soğan,
53 q ispanaq,
30 q quzuqulağı,
15 q ərinmiş yağ,
10 q keşniş və nanə,
5 q lavaşana,
istiot və duz.

Hazırlanması:
Narın doğranmış soğan yağda qızardılır, isti bulyonla qarışdırılır, duz vurulur. Doğranmış ispanaq, quzuqulağı və lavaşana qatılaraq bişirilir. Xörəyin dadı tuş olmalı və göyərtinin aromatını verməlidir. Süfrəyə verilən zaman üstünə göyərti səpilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: lavaşana, ispanaq, quzuqulağı, soğan, aromatını, verməlidir, göyərtinin, Xörəyin, Süfrəyə, olmalı, üstünə, səpilir, olsun, göyərti, bişirilir, zaman, verilən, vurulur, Hazırlanması, Narın
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN