• Lor pendirli bibər turşusu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10591

Tarix : 15.04.2016, 09:00

Bölmə : Qəlyanaltılar, Turşular

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 kg duzlu lor pendiri,
Yarım litr süt,
1 kg yaşil və qırmızı kiçik acı bibər,
Zeytun yağı,

Hazırlanması:
Lor pendiri və südü bir qaba alıb qarışdırın. Üzərini möhkəm bağlayıb soyuducuda 1 gecə soyuducuda saxlayın.
Bibərləri yuyub sap hissələrini qapaq şəklində kəsin.
Çəyirdəklərini təmizləyin.
Kağız dəsmal ilə yaxşı-yaxşı qurudun. Bibərlərin içini südlü pendir qarışığıyla doldurun.
Bibərləri şüşə bankalara dik olaraq yerləşdirin.
Banka tam dolduğunda üzərinə çıxacaq qədər zeytun yağı əlavə edin.
Bankanın qapağını möhkəm bağlayıb Ssoyuducuda saxlayın.
3 həftə saxlayın.
Yağını süzərək servis edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: saxlayın, pendiri, möhkəm, Bibərləri, yaxşı, bağlayıb, soyuducuda, yerləşdirin, olaraq, qarışığıyla, içini, Bibərlərin, südlü, pendir, doldurun, bankalara, Banka, Ssoyuducuda, qapağını, həftə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN