• Zəncəfilli krab resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 590

Tarix : 12-12-2015, 21:00

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
400 qr. soyulmuş, təmizlənmiş krab (quyruğunu saxlamaq şərti ilə)
4-5 ədəd nazik yuxa
O qədər də böyük olmayan təzə zəncəfil

Qızartmaq üçün:
Bitki yağı

Hazırlanması:
Təzə zəncəfil nazik və uzun formada dilimlənir.
Hazır xəmir uzunluğu və eni 12-13 sm. olmaq şərtilə doğranır.
Krab həmin xəmirin baş künc tərəfinə qoyur, üzərinə isə doğradığımız zəncəfilin bir dilimi qoyuruq.
Xəmirin alt hissəsini götürüb yuxarı hissəsi ilə birləşdiririk.
Krabın olduğu hissədən başlayaraq rulet şəklində bükürük.
Hamısını bu şəkildə büküb, bitki yağında yaxşıca qızardırıq.
Süfrəyə sousla birlikdə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: nazik, zəncəfil, olduğu, Krabın, hissədən, rulet, başlayaraq, birləşdiririk, hissəsi, Xəmirin, qoyuruq, hissəsini, götürüb, yuxarı, şəklində, Hamısını, sousla, Süfrəyə, birlikdə, bilərsiniz
BİZİ İZLƏYİN